Music Shuffle 120314

Selamat malam hadirin sekalian. Ini post pertama music shuffle gue. Hari ini gue dengerin banyak lagu, walaupun gue dengerin dan nyanyi Mirrors nya Justin Timberlake, tapi shuffle-an iTunes gue hari ini jatuh pada: Nothing Hurts Like You by Lawson.Jangan heran karena gue malem-malem dengerin lagu macem beginian bukannya denegrin lagu mellow pengantar tidur. KARENA GUE DEPRESI BERAT HARI INI OMONA!!!! Walau ini genre album nya Pop-Rock masih gak ada apa-apanya deh karena ini pop-rock otomatis nggak begitu banyak dentuman drum nya dan masih lumayan enak didengerin bagi kalian yang gak gitu suka rock.

Soal lirik lagunya nih kayak gini:

Hurts Like You by Lawson

I was just a game you like to play
Baby, it’s a shame you had to change
I’m crushed by every word you had to say
But I gotta know, oh oh

Everything I did, I did for you
But I could never win I only lose
Even when my dreams have fallen through
I never let go, oh oh

I could fall out of the sky
Get hit by lightning, a thousand times
Cross my heart and break my bones
And I could lose everything I know

Nothing hurts like you,
Nothing hurts like you
Nothing hurts like you

Just another day’s ending tonight
I can’t even fight another fight
Even when the sun is shining bright It’s cold, oh oh

Remember the time when we danced to the summer,
Rolled in the sand, our initials forever
Did you know the truth
‘Cos I need to know, oh oh

I could fall out of the sky
Get hit by lightning a thousand times
Cross my heart and break my bones
And I could lose everything I know

Nothing hurts like you
Nothing hurts like you
Nothing hurts like you

Nothing hurts like you

Nothing hurts like you
Nothing hurts like you
Nothing hurts like you

Nothing hurts like you
Nothing hurts like you
Nothing hurts like you

Kurang lebih begitu. Itu tadi copas fyi aja sih. Moehehe

Jadi lagu ini menceritakan perasaan luka karena cuman jadi mainan padahal dia udah memberikan semua yang dia bisa, semacem Grenade sih kata gue liriknya cuman ini lebih nge rock dan anak band aja. Intinya ini cocok buat kalian yang merasa sakit hati dan merasa nothing hurts like you. Dan segi format lagunya nih modelan galau elite gitu deh. Kalau penasaran coba dicek gak ada salahnya kok.

Sudah. Sekian dari saya. Selamat mendengarkan dan selamat malam! ❤

 

Advertisements

4 thoughts on “Music Shuffle 120314

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s